KIF U10 Piger

Ny sponsor til KIF U-10 piger.

22. november 2018, 22.18

Bygma Haderslev.

For at KIF U-10 pigerne kan fungere som et sund og veldreven hold, kræver det ikke alene engagerede medlemmer og frivillige trænere, men også engagerede virksomheder som er villig til at støtte op om, at få et sundt og velfungerende idrætsliv til at køre i et lokalsamfund.

I KIF er der et godt sammenhold med mange engagerede forældre og frivillige som brænder for klubben, håndbolden og ikke mindst for at skabe gode oplevelser for de unge.

Holdet er derfor glade for de engagerede virksomheder som er villig til at støtte op om et sundt idrætsliv og ikke mindst pigerne som elsker håndbolden!

Sammen med deres trænere Karina, Sebastian og Mads, bruger pigerne rigtig meget energi og tid på deres sport og det hjælper jo altid på motivationen, når de ser fantastiske ud i det nye spillertøj.

Det er nogle super seje piger der støttes og med det nye spillertøj er pigerne nu klar til de næste mange turneringer og puljekampe.

Vi vil selvfølgelig samtidig opfordre alle vores medlemmer(forældre og trænere) til at støtte op om vores sponsorer, som de støtter op om os. 

Derfor en stor tak til Bygma Haderslev.