Klubnyheder

W1siziisijiwmtkvmdqvmdivmwwzmgkyzxi5zv8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfnzi4edkwchguanbnil1d?sha=9050953d3b211320

Vores allesammens hal

28. september 2018, 10.29

Sydbank Arena danner rammerne for vores fællesskab. Det er her vi mødes til træning, til kamp og til sociale arrangementer, som styrker fællesskabet i klubben. Hvad enten man er spiller eller tilskuer, skal hallen være et rart sted at komme!  

Én ting er de gode fysiske rammer, men for at hverdagen forløber effektiv og gnidningsfri, er der naturligvis også en flok engagerede medarbejdere involveret. Disse vil vi gerne introducere jer til, så I ved, hvem I skal kontakte, når I har brug for dette.  

·         Anders Fredsgaard, som er KIF Håndbold’s klubadministrator, har kontor på 1. sal – i øvrigt sammen med KIF Elite’s medarbejdere. Anders og bestyrelsen i KIF Håndbold har en god daglig dialog med hallens personale.  

·         Torben, som er centerleder i Sydbank Arena. Torben har det overordnede ansvar for Sydbank Arena og faciliteterne her. Torben har kontor ved indgangen til Sydbank Arena.  

·         Servicepersonalet i Sydbank Arena, kendes på deres blå poloer med ”Sydbank Arena” påtrykt. De er alle imødekommende og hjælpsomme, så tag endeligt fat i dem, hvis I har spørgsmål eller mangler hjælp. Personalet har, som Torben, kontor ved indgangen til Sydbank Arena, men findes oftest et sted i hallerne.    

Personalet er altid beredvilligt og klar til at hjælpe. Det fratager os naturligvis ikke for vores fælles ansvar for passe på faciliteterne og for at rydde op efter os selv - og nogle gange efter vores holdkammerater eller forældre.  

Ved fælles hjælp og respekt for hinanden, får vi en endnu bedre totaloplevelse!

Saeid, Kenneth, Kitt

Torben, Gitte, Dennis, Bratt

Rigtig god weekend til alle, hvad enten den står på træning, kamp eller noget helt andet.  

Med venlig hilsen  

KIF Håndbold

Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdqvmdkvm2ply2puc241ml8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfqxbwxze2mhg2mdbwec5qcgcixv0?sha=752d751c82074fcc