Klubnyheder

W1siziisijiwmtkvmdqvmdivmwwzmgkyzxi5zv8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfnzi4edkwchguanbnil1d?sha=9050953d3b211320

Kære alle der deltog i Det Store Bingo-Show i KIF i søndags

18. oktober 2018, 14.25

Mens vi venter spændt på resultatet, vil vi i arbejdsgruppen gerne takke alle, der mødte op i hallen i søndags. Det var første gang, vi skulle afholde dette Bingo-show, og alle var lidt usikre på hvor meget arbejde, der var på selve dagen, så der var kaldt rigeligt ind og endnu flere mødte op – det var bare helt fantastisk. Selvom der ikke var opgaver til alle, så bød alle ind og hjalp med det de kunne og fandt selv ud af, hvad der skulle til. Tusinde tak! Vores skønne børn og unge kastede sig ud i opgaverne og var nogle fantastiske værter, som vi kan være stolte af. Der var stor ros både fra gæster og Team Banko-Carl. Bedre frivillige havde de ikke mødt til alle deres mange shows.

Vi er klar til at tage opgaven igen til næste år og nu er vi klar på at gøre det endnu bedre. Så vi mødes i gruppen og evaluerer og laver en drejebog til næste års bingo-show. Vi tager gerne imod gode ideer og indspark, som kan sendes til Gitte Thomsen på mail: gbot84@gmail.com inden den 29/10.

Vi tænker, at vi på alle måder skal have endnu flere opgaver lagt ud på børn og unge og lidt mindre på forældre, men der vil altid være behov for nogle voksne, både til hele forarbejdet og på selve dagen til at være back up.

Igen tusinde tak til jer alle! I søndags var man meget stolt af at være KIF´er😉

 

 

Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdqvmdkvm2ply2puc241ml8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfqxbwxze2mhg2mdbwec5qcgcixv0?sha=752d751c82074fcc