KIF Kidz

Livet som familie med et udviklingshæmmet barn er ofte centreret omkring specialpædagogik, begrænsninger, kampe med kommunen, nysgerrige blikke på gaden, helbredsproblemer, øget pres på dagligdagen, søskendeproblematik og masser af bekymringer.

Alt for mange af hverdagens aktiviteter minder om, at familien ikke er som alle andre. Alt for ofte huskes familierne og de udviklingshæmmede børn på alt dét, som de ikke kan.


Flere positive oplevelser LykkeLiga skal skabe flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier. Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres. Med LykkeLiga etableres et koncept, som skal fokusere på alt dét, som de udviklingshæmmede børn godt kan!


LykkeLiga skal gøre udviklingshæmmede børn til helte, topscorere og holdspillere. På lægterne hepper familier, som for én gang skyld er trådt ud af specialpædagogikkens omsiggribende korrekthed.


LykkeLiga skaber små stjerner Her er man stolte forældre og ikke belastede familier. Her er børnene topspillere uanfægtet, hvor få regler de kan huske. Med etableringen og promoveringen af lokale hold sigter


LykkeLiga efter, at børnene skal genkendes på gaden som “dem der fra det seje håndboldhold” – og ikke bare som udviklingshæmmede. LykkeLiga skaber små stjerner på en stjernehimmel af positive fællesskaber.

Kontaktperson

Profile Image
Rikke Poulin
Profile Image
Christine Winther Bruun
Maibritt Lohmann-larsen

Facebook

Kommende aktiviteter

Juni
Ons
19
Afslutning før sommerferien 
16:00 - 18:30
Bowl’n Fun Kolding

Video

Profiler

Profile Image
Alia Hansen
Profile Image
Anne Millnitz
Profile Image
Cecilie Kathrine Myrvig
Profile Image
Frederik Brink
Profile Image
Jeppe jim Lohmann-larsen
Profile Image
Lauritz Riedel Jørgensen
Profile Image
Lucas Berg Johansen
Profile Image
Mads Larsen
Profile Image
Silas Jørgensen
Profile Image
Stjerne Nygaard Christensen
Profile Image
Tue Kühne
Profile Image
William Poulin
Adam Søes Nyitrai
Profile Image
Tobias Overgård jensen
Oliver  Winther Bruun

Gallerier

750,00 kr. pr. sæson